Výrobca: LEBENSBAUM
Detaily
Bazalka má sladkú a korenistú chuť, ktorá je nevyhnutnou súčasťou talianskej kuchyne. Aká by to bola paradajková polievka bez bazalky ? Okoreniť si môžete aj omeletu či huby. Bazalku do jedla pridávajte pred koncom varenia, aby nestratila svoju arómu.
Detaily
Korenistá chuť oregana sa hodí k paradajkovým omáčkam a pizzi. Vďaka týmto jedlám je oregano známe po celom svete. Oregano môžete použiť na cuketu a k zeleninovým alebo hydinovým jedlám.
Detaily
Kajenské korenie sa vyrába z jemne mletého chilli. Na dochutenie stačí malé množstvo, pretože je intenzívne pálivé. Používa sa na dochutenie strukovín, mäsa a cestovín.
Detaily
Cejlónska škorica mletá má jemnú sladkú chuť. Škorica tejto odrody vytvára s inými koreninami harmonickú chuť.
Detaily
Cejlónska škorica pochádza zo Srí Lanky. Pozostáva z tenkej kôry škorice, ktorá je zvinutá do jemných tyčiniek. Počas varenia sa uvoľňuje plná škoricová aróma.
Detaily
Rímska rasca je typická pre orientálnu kuchyňu. Počas pečenia a praženia sa uvoľňuje orechová aróma. Rímskou rascou si môžete okoreniť ryžu, mäso a zeleninu.
Detaily
Nezameniteľná bylinná chuť tymiánu môže byť kombinovaná mnohými spôsobmi. Dobre sa hodí k stredomorským špecialitám, ako je nemecká domáca kuchyňa. Aróma tymiánu sa optimálne vyvíja pri použití korenia priamo od začiatku varenia.