Raňajky
Novinka
Detaily
Obilninové kakaové mušličky sa výborne hodia na raňajky, v kombinácii s vodou, mliekom, alebo do jogurtu.
Top
Detaily
Chutnou slnečnicovou nátierkou s paradajkami a bazalkou môžete natrieť krajec chleba, ryžové chlebíky alebo ju použiť ako náplň do slaných palaciniek a tortíl. Chutí tiež dobre s čerstvou zeleninou a bylinkami.
Detaily
Bezgluténové ovsené vločky značky Ravita sú vhodné do müsli, jogurtu, ako prísada do placiek a podobne.
Akcia
Detaily
Naklíčené lupienky značky Ravita je produkt, ktorý vznikol sušením naklíčených zŕn strukovín. Klíčenie je proces, pri ktorom dochádza k štiepeniu škrobu, bielkovín a tukov – vďaka tomu je zrno lepšie stráviteľné.
AkciaTop
Detaily
Naklíčené lupienky značky Ravita je produkt, ktorý vznikol sušením naklíčených zŕn strukovín. Klíčenie je proces, pri ktorom dochádza k štiepeniu škrobu, bielkovín a tukov – vďaka tomu je zrno lepšie stráviteľné.
Detaily
Sladká maškrta, ktorá si získa veľkých aj malých labužníkov. Na špaldových zrnách s medom si môžete pochutnať v kombinácii s mliekom alebo jogurtom. Špaldové zrná s medom sú expandovaný výrobok.
Detaily
Placky značky Ravita sú extra jemné bez pridaného cukru. Placky sa vyrábajú technológiou nazývanou expanzia. Svojou prirodzenou bezgluténovosťou sú vhodné aj pre celiatikov.
Detaily
Korenie na ochutenie praženíc, omeliet a ďalších vegetariánskych jedál. Kombinuje klasické ochucovadlá vajíčok, ako sú cibuľa, pažítka a muškátový oriešok s červenou paprikou a zlatožltou kurkumou, ktoré dodávajú vajíčku výnimočnú chuť.
Top
Detaily
Kukurično-pšenová kašička so sušenou mrkvou a jablkom značky Ravita je vhodná pre deti od ukončeného 6. mesiaca veku dieťaťa. Neobsahuje žiadne prídavné látky, cukor, či iné konzervanty.
Detaily
Cirokové vločky značky Ravita sú vhodné na prípravu obilných kaší alebo ochutenie jogurtov. Môžete ich použiť na zahustenie polievok alebo ako prídavok do fašírok.
Detaily
Ciroková kaša značky Ravita je vyrobená bez pridania mlieka alebo cukru. Príprava kaše je veľmi jednoduchá. Cirokovú kašu primiešavame do horúcej vody alebo mlieka do docielenia požadovanej hustoty.
AkciaTop
Detaily
Müsli dobré ráno sú výborné v kombinácií s vodou, mliekom alebo jogurtom. Vločky v tejto kombinácií zväčšujú svoj objem.
Detaily
Müsli so sušeným tropickým ovocím sú výborné v kombinácií s vodou, mliekom alebo jogurtom. Vločky v tejto kombinácií zväčšujú svoj objem.
Detaily
Pšeničné klíčky nie je nutné kuchynsky upravovať. Môžete ich používať ako prísadu do kaší, vločiek alebo müsli. Pšeničnými klíčkami si môžete obohatiť aj jogurt alebo mlieko.
Detaily
Ovsené otruby majú všestranné využitie. Môžete ich použiť na zahustenie polievok, omáčok, nátierok, koláčov alebo na obohatenie ovsených kaší. Častokrát sú obľúbenou zložkou pri príprave koktailov alebo smoothie.
Detaily
Arašidový krém je pochúťka, ktorú si môžete natrieť na chlieb, toast alebo palacinky. Vhodný je na pečenie, do nepečených dezertov alebo omáčok.
Detaily
Pohánková kaša značky Ravita je vyrobená len z pohánky, čomu vďačí aj za svoju typickú arómu a farbu. Kašička je vyrobená bez použitia akýchkoľvek prídavných látok. Príprava kaše je veľmi jednoduchá.
Detaily
Špaldová kaša značky Ravita je vyrobená len zo pšenice špaldy bez pridaného cukru. Príprava kaše je veľmi jednoduchá. Špaldovú kašu primiešavame do horúcej vody alebo mlieka, až kým nedocielime požadovanú hustotu.
Detaily
Kukuričná kaša značky Ravita neobsahuje žiadne prídavné látky a za svoju výraznú žltú farbu vďačí výlučne kukurici. Príprava kaše je veľmi jednoduchá. Kukuričnú kašu primiešavame do horúcej vody alebo mlieka, až kým nedocielime požadovanú hustotu.
Detaily
Pšenová kaša značky Ravita je vyrobená len z pšena bez pridania mlieka, cukru, či iných konzervantov. Príprava kaše je veľmi jednoduchá. Pšenovú kašu primiešavame do horúcej vody alebo mlieka, až kým nedocielime požadovanú hustotu.
Detaily
Ovsená kaša značky Ravita je vyrobená len z ovsa bez pridania mlieka, cukru, či iných konzervantov. Príprava kaše je veľmi jednoduchá. Ovsenú kašu primiešavame do horúcej vody alebo mlieka, až kým nedocielime požadovanú hustotu.