Kategórie
 
 
 
 
 
Dochucovadlá
 
 
Dochucovadlá
 
 
Vyberte si z ponuky

Dochucovadlá

Zoradiť produkty podľa: Zostupné poradie
Značka: 
Zobraziť na stránku:

 
Novinka
Korenie na zemiaky a zeleninu BIO
Detaily
Dajte vegetariánskym hlavným chodom a prílohám lahodný stredomorský dotyk.Na ochutenie všetkej zeleniny, pečených zemiakov a zemiakového gratínu.

Novinka
Korenie na ryby a morské plody BIO
Detaily
Bylinkové korenie vhodné na prípravu rýb, morských plodov a marinád.

Novinka
Varené víno a punč BIO
Detaily
Pozvite zimu domov! Hrejivé korenie a pomaranč dodávajú nápoju sladko-pikantnú chuť. Takto sa z chladných dní stáva radosť. Zahrejte 500 - 700 ml vína alebo punču. Nechajte 1 vrecko lúhovať najmenej 10 minút.

Novinka
Zimné korenie BIO
Detaily
Zimné korenie dodáva pečivu, kompótom a krémom ovocne korenistý nádych. Približne 1 lyžica korenia je dostatočná na 250 g múky alebo 500 ml tekutiny.

Novinka
Muškátový orech mletý BIO
Detaily
Muškátový oriešok má hrejivú a jemne korenistú chuť. Náročný tropický strom rastie iba na vybraných miestach a vytvára jedinečné korenie. Používajte ho na vylepšenie polievok, omáčok, mäsa a dusenej zeleniny.

Novinka
Aníz mletý BIO
Detaily
Plody anízu sú korenisté a sladké. Táto biela kvitnúca rastlina pochádza pôvodne zo stredomorského regiónu. Semená majú intenzívnu arómu s nádychom sladkého drievka - zvlášť vhodné na zvýraznenie sladkých zaváranín, rybích pokrmov a koreneného chlebového

Novinka
Klinčeky mleté BIO
Detaily
Klinčeky sú kombináciou sladkej a korenistej chuti. Dobre sa hodia do zaváranín aj k pikantným jedlám. Bez ohľadu na typ jedla, ktoré si vyberiete: klinčeky sú skutočným potešením. V Európe sú známe už od stredoveku. Priniesli ich obchodné lode z exotický

Bourbon vanilka mletá BIO
Detaily
chuť bourbonskej vanilky je dokonalým doplnkom pri príprave palaciniek a Crème brûlée. Vanilka sa hodí aj k rybám alebo šalátom. Pôvodne pochádza z Mexika, kde už v 14. Storočí Aztécki vládcovia oceňovali jej sladkú arómu.

Kardamom mletý BIO
Detaily
Sladké a aromatické kardamómové semienka. Rastú v zelených strukoch, ktoré sa zbierajú ručne pred dozretím. Kardamom dodá pri pečení chlebu a koláčom zaujímavú arómu. Najmä Fíni a Švédi si nevedia predstaviť sladké pečenie bez kardamomu. Korenistá chuť ka

Čierna rasca celá BIO
Detaily
Čierna rasca tiež nazývaná Nigella, ktorá má príjemnú arómu a korenistú chuť. Turecku sa využíva na korenenie pita chleba. V severnej Indii korenia čiernou rascou zeleninu.

Rozmarín sušený BIO
Detaily
Stredomorská kuchyňa je len ťažko predstaviteľná bez rozmarínu. Výborne sa hodí k jahňaciemu mäsu a divine. Úžasnou kombináciou je rozmarín a zemiaky.

Koriander mletý BIO
Detaily
Lahodná chuť koriandru je obľúbená po celom svete. Koriander je súčasťou rôznych koreninových zmesí. Využiť toto korenie môžete pri pečení.

Zázvor mletý BIO
Detaily
Zázvor ma teplú, ostrú chuť s mierne ovocným podtónom. Vo výrobe sa spracováva zeler a horčičné semená. Zázvor je celosvetovo obľúbený. Týmto korením si môžete dochutiť studené aj teplé jedlá.

Kardamom celý BIO
Detaily
: Kardamové semená majú korenistú chuť pripomínajúcu eukalyptus a citrón. Rastú v zelených strukoch, ktoré sa zbierajú ručne pred dozretím. Kardamom môžete využiť pri pečení alebo príprave čaju a kávy.

Kurkuma mletá BIO
Detaily
Mierne pikantná a horkastá chuť kurkumy je v Indii známa viac ako 4000 rokov. Kurkuma je hlavnou zložkou kari korenia. Kurkumu pridávajte do jedál na začiatku varenia, aby sa uvoľnila jej hrejivá aróma a intenzívna žltá farba. Kurkumou si môžete okoreniť

Indické kari BIO
Detaily
V Indii má takmer každý svoju vlastnú kari zmes. Rozmanitosť môžete nájsť aj v našom indickom kari. Práve kurkuma mu dodáva tradičnú chuť. Okoreniť si môžete koláče, tofu a omáčky.

Bazalka drvená sušená BIO
Detaily
Bazalka má sladkú a korenistú chuť, ktorá je nevyhnutnou súčasťou talianskej kuchyne. Aká by to bola paradajková polievka bez bazalky ? Okoreniť si môžete aj omeletu či huby. Bazalku do jedla pridávajte pred koncom varenia, aby nestratila svoju arómu.

Novinka
Šalátové korenie BIO
Detaily
Naše šalátové korenie má sviežu chuť s kôprovým akcentom. Letná záhradná zmes je rafinovane doplnená o sladký petržlen. Zmiešaním s octom, olejom alebo jogurtom si za pár minút dokážete pripraviť dip alebo omáčku.

Oregano drvené sušené BIO
Detaily
Korenistá chuť oregana sa hodí k paradajkovým omáčkam a pizzi. Vďaka týmto jedlám je oregano známe po celom svete. Oregano môžete použiť na cuketu a k zeleninovým alebo hydinovým jedlám.

Cejlónska škorica mletá BIO
Detaily
Cejlónska škorica mletá má jemnú sladkú chuť. Škorica tejto odrody vytvára s inými koreninami harmonickú chuť.

Cejlónska škorica celá BIO
Detaily
Cejlónska škorica pochádza zo Srí Lanky. Pozostáva z tenkej kôry škorice, ktorá je zvinutá do jemných tyčiniek. Počas varenia sa uvoľňuje plná škoricová aróma.

Novinka
Rímska rasca celá BIO
Detaily
Rímska rasca je typická pre orientálnu kuchyňu. Počas pečenia a praženia sa uvoľňuje orechová aróma. Rímskou rascou si môžete okoreniť ryžu, mäso a zeleninu.

Tymián sušený BIO
Detaily
Nezameniteľná bylinná chuť tymiánu môže byť kombinovaná mnohými spôsobmi. Dobre sa hodí k stredomorským špecialitám, ako je nemecká domáca kuchyňa. Aróma tymiánu sa optimálne vyvíja pri použití korenia priamo od začiatku varenia.

Solčanka s kuchynskou soľou
Detaily
Ochucovadlo s kuchynskou soľou značky Solčanka je výborným pomocníkom pri varení. Neobsahuje žiadne látky zvýrazňujúce chuť ako sú glutamán sodný, inozinan disodný a guanylan disodný.


 
 
Dochucovadlá
V gastronómií majú dochucovadlá nezastupiteľné postavenie. Dokážu spestriť a dodať správnu chuť každému jedlu. V eshope pelia.sk kategória dochucovadlá obsahuje široké spektrum sladidiel, soli, olejov či korenín. Ako podporovatelia ekologického poľnohospodárstva sme do ponuky zaradili aj produkty v BIO kvalite.  Okoreňte a oslaďte si svoj život bez výčitiek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia