Cestoviny
Cestoviny
Detaily
Ryžové kolienka značky Ravita sú vyrobené z ryžovej múky. Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu.
Top
Detaily
Ryžové cestoviny- Penne značky Ravita sú vyrobené z ryžovej múky. Ryžové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu.
AkciaTop
Detaily
Špaldové cestoviny – kolienka značky Ravita sú vyrobené z celozrnnej múky z pšenice špaldy. Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu.
Detaily
Špaldové cestoviny – vretená značky Ravita sú vyrobené z celozrnnej múky z pšenice špaldy. Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu.
Akcia
Detaily
Kukurično-ryžový kuskus značky Ravita je bezvaječná cestovina v BIO kvalite. Kuskus môžete podávať ako prílohu k mäsu, zelenine alebo syru. Je vhodná súčasť hlavného jedla alebo ľahkej večere.
Detaily
Šošovicové cestoviny z červenej šošovice značky Ravita sú vyrobené z múky z červenej šošovici. Strukovinové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických pšeničných cestovín.
Detaily
Hrachové cestoviny značky Ravita sú vyrobené z hrachovej múky. Strukovinové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických pšeničných cestovín.
Detaily
Cícerové cestoviny značky Ravita sú vyrobené z cícerovej múky. Strukovinové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických pšeničných cestovín.
Detaily
Špaldové cestoviny (široké rezance) značky Ravita sú vyrobené z celozrnnej múky z pšenice špaldy. Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu.
Detaily
Špaldové cestoviny (tarhoňa) značky Ravita sú vyrobené z celozrnnej múky z pšenice špaldy. Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu.
Detaily
Kukuričné cestoviny (špagety) značky Ravita sú vyrobené z kukuričnej múky bez pridávania vajec. Výborne sa hodia ako príloha k hlavnému jedlu alebo k omáčkam.
Detaily
Kukuričné cestoviny (vretená) značky Ravita sú vyrobené z kukuričnej múky bez pridávania vajec. Výborne sa hodia ako príloha k hlavnému jedlu alebo k omáčkam. Sú výborné na prípravu zapekaných cestovinových nákypov.
Detaily
Kuskus značky Ravita je bezvaječná cestovina vyrobená z tvrdej pšeničnej múky. Kuskus môžete podávať ako prílohu k mäsu, zelenine alebo syru. Je vhodná súčasť hlavného jedla alebo ľahkej večere.
Kuskus
1,03 €
Detaily
Celozrnný kuskus značky Ravita je bezvaječná cestovina vyrobená z tvrdej celozrnnej pšeničnej múky. Kuskus môžete podávať ako prílohu k mäsu, zelenine alebo syru. Je vhodná súčasť hlavného jedla alebo ľahkej večere.
Detaily
Proteínové cestoviny – vretená značky Ravita s vysokým obsahom bielkovín môžete použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu.
Detaily
Pšeničné celozrnné cestoviny – vretená značky Ravita môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu.
Detaily
Pšeničné celozrnné cestoviny – široké rezance značky Ravita môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu.
Detaily
Pšeničné celozrnné cestoviny – tenké rezance značky Ravita môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu.
Detaily
4 cereálny kuskus značky Ravita je bezvaječná cestovina v BIO kvalite. Kuskus môžete podávať ako prílohu k mäsu, zelenine alebo syru. Je vhodná súčasť hlavného jedla alebo ľahkej večere.
Detaily
Špaldové cestoviny (fliačky) značky Ravita sú vyrobené z celozrnnej múky z pšenice špaldy. Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu.
Detaily
Kukuričné cestoviny (Penne Rigate) značky Ravita sú vyrobené z kukuričnej múky bez pridávania vajec. Výborne sa hodia ako príloha k hlavnému jedlu alebo k omáčkam. Sú výborné na prípravu zapekaných cestovinových nákypov.
Detaily
Kukuričné cestoviny (písmenka) značky Ravita sú vyrobené z kukuričnej múky bez pridávania vajec. Výborne sa hodia ako príloha k hlavnému jedlu alebo k omáčkam. Sú výborné na prípravu zapekaných cestovinových nákypov.