Múky
Múky
Novinka
Detaily
Extrudovaná sypká zmes vhodná k obaľovaniu a k následnému vyprážaniu - mäsa, zeleniny, šampiňónov, syrov.
Detaily
Múka zo pšenice špaldy značky Ravita je výbornou náhradou pšeničnej múky. Múku používame ako náhradu pšeničnej múky na pečenie a zahusťovanie.
Detaily
Kukuričná múka značky Ravita je vhodná na prípravu koláčikov a cookies. Môžete ju používať na zahustenie omáčok, polievok a prívarkov. Používanie kukuričnej múky majú v obľube najmä milovníci zdravého životného štýlu.
Detaily
Múka zo pšenice špaldy značky Ravita je výbornou náhradou pšeničnej múky. Má jemnú orieškovú chuť. Môžete z nej pripraviť chlieb, pečivo, koláče alebo placky.
Detaily
Ryžová múka značky Ravita je výbornou voľbou pri bezgluténovom pečení. Môžete ju použiť na pečenie koláčikov alebo cookies. Ryžovou múkou môžete zahustiť omáčky, krémy, polievky alebo prívarky.
Ryžová múka
1,91 €
Detaily
Kurkumový karboš značky Ravita je zmes vločiek, kukuričnej strúhanky a sušenej zeleniny na prípravu chutných vegetariánskych fašírok.
Detaily
Sójová múka značky Ravita sa vyrába pomletím sójových bôbov. Obsahuje sójový lecitín, ktorý zabezpečí hotovému pečivu dlhšiu trvanlivosť. Sójová múka je výborna na pečenie slaného pečiva, ale aj zahusťovanie omáčok.
Detaily
Pšeničná celozrnná múka značky Ravita sa vyrába mletím celého pšeničného zrna. Je vhodná na pečenie koláčov, pečiva alebo prípravu cestovín.
Detaily
Pohánková múka značky Ravita je vyrobená z pomletej pohánky. Môžete ju použiť pri príprave cestovín, kaší alebo pečiva.
Detaily
Ražná múka značky Ravita je vhodná na pečenie chleba s kváskom alebo iného pečiva. Dodáva chlebu lepšiu farbu a zaujímavejšiu chuť. Ražnú múku môžete pridať aj do nekysnutých placiek z pšeničnej múky.