Kategórie
 
 
 
 
 

Pšeničný bulgur

Značka:Ravita
Bulgur je obľúbený kvôli jednoduchej a časovo nenáročnej príprave zdravých jedál, jemnej orieškovej chuti a ľahkej stráviteľnosti. Bulgur sa podáva ako príloha k mäsu alebo zelenine. Výborné je aj rizoto, v ktorom nahradíme ryžu bulgurom.

Dodacia lehota
Na sklade: 999
Dodacia lehota: Skladom
Vaša cena: 1,48 €

Bulgur sa vyrába namáčaním a následným sušením pšeničného zrna. Pri tomto procese dochádza k premene škrobov na cukor, vďaka čomu sa zrno stáva ľahko stráviteľným. Taktiež vystupuje jeho nezameniteľná, ľahko oriešková obilná chuť.

Príprava bulguru je podobná ako príprava ryže (varí sa v 2- násobku ochutenej vody cca 10-12 minút na miernom plameni). Nie je potrebné ho vopred namáčať. 

Alergény: pšenica.

Skladovanie: skladujte na suchom mieste a chráňte pred priamym slnečným žiarením.

Výživové údaje na 100g výrobku: energia 1529kJ/360kcal; tuky 1,7g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,2g; sacharidy 73g z toho cukry 2,8g; bielkoviny 11g; soľ 0,12g.

Krajina pôvodu: Turecko 

Hmotnosť: 400g

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia