Kategórie
 
 
 
 
 
Banner kategorie
 
 
Koreniny
 
 

Koreniny

Zoradiť produkty podľa: Zostupné poradie
Zobraziť na stránku:

 
Bourbon vanilka mletá BIO
Detaily
Chuť bourbonskej vanilky je dokonalým doplnkom pri príprave palaciniek a Crème brûlée. Vanilka sa hodí aj k rybám alebo šalátom. Pôvodne pochádza z Mexika, kde už v 14. Storočí Aztécki vládcovia oceňovali jej sladkú arómu.

Kardamom mletý BIO
Detaily
Sladké a aromatické kardamómové semienka. Rastú v zelených strukoch, ktoré sa zbierajú ručne pred dozretím. Kardamom dodá pri pečení chlebu a koláčom zaujímavú arómu.

Kardamom mletý BIO

1,70 €
Čierna rasca celá BIO Demeter
Detaily
Čierna rasca tiež nazývaná Nigella, ktorá má príjemnú arómu a korenistú chuť. Turecku sa využíva na korenenie pita chleba. V severnej Indii korenia čiernou rascou zeleninu.

Rozmarín sušený BIO
Detaily
Stredomorská kuchyňa je len ťažko predstaviteľná bez rozmarínu. Výborne sa hodí k jahňaciemu mäsu a divine. Úžasnou kombináciou je rozmarín a zemiaky.

Rozmarín sušený BIO

2,16 €
Kurkuma mletá BIO
Detaily
Mierne pikantná a horkastá chuť kurkumy je v Indii známa viac ako 4000 rokov. Kurkuma je hlavnou zložkou kari korenia. Kurkumu pridávajte do jedál na začiatku varenia, aby sa uvoľnila jej hrejivá aróma a intenzívna žltá farba. Kurkumou si môžete okoreniť

Kurkuma mletá BIO

2,56 €
Indické kari BIO
Detaily
V Indii má takmer každý svoju vlastnú kari zmes. Rozmanitosť môžete nájsť aj v našom indickom kari. Práve kurkuma mu dodáva tradičnú chuť. Okoreniť si môžete koláče, tofu a omáčky.

Indické kari BIO

3,44 €
Bazalka drvená sušená BIO
Detaily
Bazalka má sladkú a korenistú chuť, ktorá je nevyhnutnou súčasťou talianskej kuchyne. Aká by to bola paradajková polievka bez bazalky ? Okoreniť si môžete aj omeletu či huby. Bazalku do jedla pridávajte pred koncom varenia, aby nestratila svoju arómu.

Oregano drvené sušené BIO
Detaily
Korenistá chuť oregana sa hodí k paradajkovým omáčkam a pizzi. Vďaka týmto jedlám je oregano známe po celom svete. Oregano môžete použiť na cuketu a k zeleninovým alebo hydinovým jedlám.

Kajenské korenie mleté BIO
Detaily
Kajenské korenie sa vyrába z jemne mletého chilli. Na dochutenie stačí malé množstvo, pretože je intenzívne pálivé. Používa sa na dochutenie strukovín, mäsa a cestovín.

Cejlónska škorica mletá BIO
Detaily
Cejlónska škorica mletá má jemnú sladkú chuť. Škorica tejto odrody vytvára s inými koreninami harmonickú chuť.

Cejlónska škorica celá BIO
Detaily
Cejlónska škorica pochádza zo Srí Lanky. Pozostáva z tenkej kôry škorice, ktorá je zvinutá do jemných tyčiniek. Počas varenia sa uvoľňuje plná škoricová aróma.

Rímska rasca celá BIO
Detaily
Rímska rasca je typická pre orientálnu kuchyňu. Počas pečenia a praženia sa uvoľňuje orechová aróma. Rímskou rascou si môžete okoreniť ryžu, mäso a zeleninu.

Rímska rasca celá BIO

2,41 €
Tymián sušený BIO
Detaily
Nezameniteľná bylinná chuť tymiánu môže byť kombinovaná mnohými spôsobmi. Dobre sa hodí k stredomorským špecialitám, ako je nemecká domáca kuchyňa. Aróma tymiánu sa optimálne vyvíja pri použití korenia priamo od začiatku varenia.

Tymián sušený BIO

1,93 €

 
 
Kategorie bot banner
V gastronómií majú dochucovadlá nezastupiteľné postavenie. Dokážu spestriť a dodať správnu chuť každému jedlu. V eshope pelia.sk kategória dochucovadlá obsahuje široké spektrum sladidiel, soli, olejov či korenín. Ako podporovatelia ekologického poľnohospodárstva sme do ponuky zaradili aj produkty v BIO kvalite.  Okoreňte a oslaďte si svoj život bez výčitiek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia