Dochucovadlá
Detaily
Pestrecový olej značky Ravita sa vyrába lisovaním za studena pri teplote 40°C. Olej zo semien Ostropestreca mariánskeho si nájde skôr využitie v studenej kuchyni.
Detaily
Biele kryštáliky na struku sú skutočným vanilínom, a teda kvalitatívnym znakom. Zabalený v Nemecku. Sladká chuť bourbonskej vanilky je dokonalým doplnkom pri príprave palaciniek a Crème brûlée.
Detaily
Cejlónska škorica pochádza zo Srí Lanky. Pozostáva z tenkej kôry škorice, ktorá je zvinutá do jemných tyčiniek. Počas varenia sa uvoľňuje plná škoricová aróma.
Detaily
Čierna rasca tiež nazývaná Nigella, ktorá má príjemnú arómu a korenistú chuť. Turecku sa využíva na korenenie pita chleba. V severnej Indii korenia čiernou rascou zeleninu.
Detaily
Himalájska soľ hrubozrnná značky Ravita je bez pridaného jódu a farbív. Môžete používať ako náhradu bežnej kuchynskej soli alebo tiež do kúpeľa pri rôznych kožných ochoreniach.
Detaily
Himalájska soľ jemnozrnná značky Ravita je bez pridaného jódu a farbív. Môžete používať ako náhradu bežnej kuchynskej soli alebo tiež do kúpeľa pri rôznych kožných ochoreniach.
Detaily
Javorový sirup značky Ravita je pravý kanadský sirup. Stupeň grade C sa vyznačuje svojou príjemnou javorovou chuťou. Je výbornou náhradou bieleho cukru alebo medu. Môžete ho použiť na osladenie jedál, nápojov, mlieka, jogurtu, ovsených kaší alebo vločiek.
Detaily
Konopný olej značky Ravita sa vyrába lisovaním za studena pri teplote 40°C. Konopný olej je vhodný na použitie pri príprave šalátov a dressingov.
Konopný olej
9,10 €
Detaily
Tekvicový olej značky Ravita sa vyrába lisovaním za studena pri teplote 40°C. Tekvicový olej môžete použiť na ochutenie šalátov, omáčok, nátierok alebo parenej zeleniny.
Detaily
Trstinová melasa BIO značky Ravita je výborná pochúťka, ktorou si môžete osladiť jedlá či nápoje.
Detaily
Trstinový cukor tmavý značky Ravita sa získava z cukrovej trstiny. Je vhodnou náhradou bieleho cukru pri pečení, varení alebo príprave nápojov. Prosím objednávajte maximálne 10 ks z uvedeného produktu.
Detaily
Trstinový cukor tmavý značky Ravita sa získava z cukrovej trstiny. Je vhodnou náhradou bieleho cukru pri pečení, varení alebo príprave nápojov. Prosím objednávajte maximálne 10 ks z uvedeného produktu.
Detaily
Nezameniteľná bylinná chuť tymiánu môže byť kombinovaná mnohými spôsobmi. Dobre sa hodí k stredomorským špecialitám, ako je nemecká domáca kuchyňa. Aróma tymiánu sa optimálne vyvíja pri použití korenia priamo od začiatku varenia.
Detaily
Bazalka má sladkú a korenistú chuť, ktorá je nevyhnutnou súčasťou talianskej kuchyne. Aká by to bola paradajková polievka bez bazalky ? Okoreniť si môžete aj omeletu či huby. Bazalku do jedla pridávajte pred koncom varenia, aby nestratila svoju arómu.
Detaily
Korenie na prípravu vareného vína a punču. Zahrejte 500 - 700 ml vína alebo punču. Nechajte 1 vrecko lúhovať najmenej 10 minút.
Detaily
Chuť bourbonskej vanilky je dokonalým doplnkom pri príprave palaciniek a Crème brûlée. Vanilka sa hodí aj k rybám alebo šalátom. Pôvodne pochádza z Mexika, kde už v 14. Storočí Aztécki vládcovia oceňovali jej sladkú arómu.
Detaily
V Indii má takmer každý svoju vlastnú kari zmes. Rozmanitosť môžete nájsť aj v našom indickom kari. Práve kurkuma mu dodáva tradičnú chuť. Okoreniť si môžete koláče, tofu a omáčky.
Detaily
Kajenské korenie sa vyrába z jemne mletého chilli. Na dochutenie stačí malé množstvo, pretože je intenzívne pálivé. Používa sa na dochutenie strukovín, mäsa a cestovín.
Detaily
Sladké a aromatické kardamómové semienka. Rastú v zelených strukoch, ktoré sa zbierajú ručne pred dozretím. Kardamom dodá pri pečení chlebu a koláčom zaujímavú arómu.
Detaily
Klinčeky sú kombináciou sladkej a korenistej chuti. Dobre sa hodia do zaváranín aj k pikantným jedlám. Bez ohľadu na typ jedla, ktoré si vyberiete: klinčeky sú skutočným potešením.
Detaily
Kokos a kari! Sny ázijskej kuchyne sa zišli v tejto jemne vyladenej zmesi. Praktická a chutná kombinácia. Pomaranč a tekvica jej dodávajú ovocnú sladkosť. Jemné kari je tiež vynikajúcim korením na nátierky.
Detaily
Korenie na ochutenie thajských jedál, ryže, zeleniny a ďalších. Korenie thajská kuchyňa šikovne kombinuje charakteristické príchute tradície varenia v juhovýchodnej Ázii.
Detaily
Mierne pikantná a horkastá chuť kurkumy je v Indii známa viac ako 4000 rokov. Kurkuma je hlavnou zložkou kari korenia. Kurkumu pridávajte do jedál na začiatku varenia, aby sa uvoľnila jej hrejivá aróma a intenzívna žltá farba. Kurkumou si môžete okoreniť