Kategórie
 
 
 
 
 
Banner kategorie
 
 

Spoznávajte nové produkty od Ravity.

Spoznávajte nové produkty od Ravity.

K vašej obľúbenej kašičke Vám v Ravite pripravili jedno obyčajne-neobyčajné prekvapenie.

Maľovanú Aničku, ktorá  konečne neobsahuje žiadne predfarbené miesta, nálepky a iné zlepšováky. Dáva len priestor pastelkám a fantázii detí. Môžu sa v nej naučiť mnoho nových slovíčok, farieb a písmeniek.

V tejto ilustrovanej maľovanke objavujete spoločne s Aničkou čo rastie v lese, na poliach či kto žije pod zemou. Čaká v nej na Vás mnoho podnetov a príležitosti naučiť deti nové slovíčko. Nezabudli v nej ani na starších súrodencov. Celá publikácia je totiž doplnená modernizovaným školským písmom z dielne Jána Filípka a Martiny Rozinajovej, ktoré prispôsobili ľavákom a žiakom s poruchami učenia. Vymyslela a nakreslila ju pre Vás  Maruš Matiášová z Ravity a nedočkavo sa už teší na Vaše reakcie ????.

Ak si teda najbližšie budete chcieť užiť chvíľku pokoja siahnite po maľovanej Aničke a dajte jej vedieť ❤️.

 

 
 
 
Kategorie bot banner
Blog je nová forma komunikácie s určitou cieľovou skupinou ľudí. Cieľom blogu pelia.sk je zverejňovať články, v ktorých môžu zákazníci nájsť inšpiráciu, nápady alebo rady z oblasti potravinárstva a zdravej výživy. Rovnako Vám pomocou blogu chceme zdeliť veľa zaujímavých informácii o eshope pelia.sk a jej budúcich projektoch. Neustále budeme pridávať aj rôzne články plné zdravých receptov a články venované rozmanitým témam.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia