Datľové kombo nielen na letnú turistiku!

Kategórie
 
 
 
 
 
Banner kategorie
 
 

Datľové kombo nielen na letnú turistiku!

  

Výborné iránské datle odrody Shirin a kvalitné datľové maškrtky značky Yogi & Yousef nakúpite online u nás.

Výborné iránské datle odrody Shirin a kvalitné datľové maškrtky značky Yogi & Yousef nakúpite online u nás.

 

Yogi & Yousef začali podnikať aj preto, aby preukázali, že priateľstvo medzi kultúrami je prospešné a plodné pre každého. Priamo z palmy spracovávajú všetko sami. Aj preto nás ponuka ich produktov oslovila. Od vychystávania cez triedenie, balenie a prepravu majú všetko vo vlastných rukách. Dokážu tak pracovať na základe najvyšších štandardov kvality a mať všetko pod kontrolou. Ich datle sú spracúvané bez pesticídov, konzervačných látok alebo pridaných cukrov. Počas pestovania chránia plody pred hmyzom špeciálnymi a úplne prirodzenými procesmi. Ich datle sú vďaka tomu jemné a sladké s výnimočnou krémovo-karamelovou chuťou. Z týchto datlí následne vyrábajú lahodné krémy a sirup. Nájdete ich v našej ponuke. Sami sme im totiž nevedeli odolať :)

 

Fresh datle odrody Shirin sú taktiež prémiovej kvality. Neobsahujú žiadne prísady ani konzervanty. Iba prémiova trieda 100% prírodných datlí.

 

 
 
 
Kategorie bot banner
Blog je nová forma komunikácie s určitou cieľovou skupinou ľudí. Cieľom blogu pelia.sk je zverejňovať články, v ktorých môžu zákazníci nájsť inšpiráciu, nápady alebo rady z oblasti potravinárstva a zdravej výživy. Rovnako Vám pomocou blogu chceme zdeliť veľa zaujímavých informácii o eshope pelia.sk a jej budúcich projektoch. Neustále budeme pridávať aj rôzne články plné zdravých receptov a články venované rozmanitým témam.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia