Fazuľa Mungo
Niekedy je fazuľa mungo nesprávne nazývaná zelenou sójou. Príprava munga je rovnaká ako príprava iných strukovín. Fazuľu mungo necháme ideálne cez noc namočenú vo vode. Následne môžeme mungo uvariť alebo nechať naklíčiť. Vodu, v ktorej sa máčala fazuľa je dobré zliať, pretože obsahuje látky spôsobujúce nadúvanie. Celkový čas varenia je cca 45 min.
Skladovanie: skladujte na suchom mieste a chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Výživové údaje na 100g výrobku: energia 1452kJ/347kcal; tuky 1,2g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,348g; sacharidy 62,6g z toho cukry 6,6g; bielkoviny 23,9g; soľ 0,013g.
Krajina pôvodu: Argentína (krajina pôvodu sa môže meniť v závislosti od aktuálnej dostupnosti surovín a ich kvality)
Hmotnosť: 150g