Koreniny
Koreniny
Detaily
Sladko-pikantná zmes na dochutenie chleba a bielej kapusty. Použitie: 1 čajová lyžička na 500g múky.
Detaily
Korenie na ochutenie praženíc, omeliet a ďalších vegetariánskych jedál. Kombinuje klasické ochucovadlá vajíčok, ako sú cibuľa, pažítka a muškátový oriešok s červenou paprikou a zlatožltou kurkumou, ktoré dodávajú vajíčku výnimočnú chuť.
Detaily
Na ochutenie cestovín, oleja, paradajkovej omáčky a ďalších. Aglio e olio - cesnak a olej, základné zložky klasického talianskeho jedla.
Akcia
Detaily
Do müsli, kaší, vločiek a jogurtov. Nádherná čokoládová chuť, príjemne ovocná s jemným korením. Kakao, pomaranč a kardamóm dodávajú müsli alebo jogurtu jemné korenisté tóny. Táto zmes urobí z vašich raňajok kulinársky zážitok.
Detaily
Najpoužívanejšie indické korenie Garam Masala zo severnej Indie kombinuje korenistý základ s hrejivými arómami, ako sú škorica a kardamóm. Použitie: 1 čajová lyžička na 2 porcie ryže.
Detaily
Korenie má sladkú a hrejivú chuť s nádychom čerstvého pomaranča. Použite túto vynikajúcu zmes na vianočné sušienky a dezerty. Pokiaľ nie je v recepte uvedené inak, odporúčame vám použiť približne dve čajové lyžičky na 500 g múky.
Detaily
Plody anízu sú korenisté a sladké. Semená majú intenzívnu arómu s nádychom sladkého drievka - zvlášť vhodné na zvýraznenie sladkých zaváranín, rybích pokrmov a koreneného chlebového cesta.
Detaily
Lahodná chuť koriandru je obľúbená po celom svete. Koriander je súčasťou rôznych koreninových zmesí. Využiť toto korenie môžete pri pečení.
Detaily
Kardamové semená majú korenistú chuť pripomínajúcu eukalyptus a citrón. Rastú v zelených strukoch, ktoré sa zbierajú ručne pred dozretím. Kardamom môžete využiť pri pečení alebo príprave čaju a kávy.
Detaily
Naše šalátové korenie má sviežu chuť s kôprovým akcentom. Letná záhradná zmes je rafinovane doplnená o sladký petržlen. Zmiešaním s octom, olejom alebo jogurtom si za pár minút dokážete pripraviť dip alebo omáčku.
Akcia
Detaily
S týmto korením na taco a burrito objavíte rozmanitosť mexickej kuchyne. S paprikou, koriandrom a rascou dodá fajitas, quesadillas a tortillas pikantný nádych.
Detaily
Korenie na ochutenie thajských jedál, ryže, zeleniny a ďalších. Korenie thajská kuchyňa šikovne kombinuje charakteristické príchute tradície varenia v juhovýchodnej Ázii.
Detaily
Kokos a kari! Sny ázijskej kuchyne sa zišli v tejto jemne vyladenej zmesi. Praktická a chutná kombinácia. Pomaranč a tekvica jej dodávajú ovocnú sladkosť. Jemné kari je tiež vynikajúcim korením na nátierky.
Akcia
Detaily
Pre dokonale korenenú pizzu sme vybrali stredomorské bylinky a aromatické bylinky. Naša vynikajúca zmes sa tiež hodí do vašej obľúbenej pizze, do všetkýh druhov cestovín a paradajkových jedál.
Detaily
Ružové korenie má sladko aromatickú príchuť. Jasné ružové bobule pochádzajú z brazílskeho korenia a sú obľúbené vďaka svojej krásnej farbe. Používajú sa do rybích pokrmov, šalátov, sladkých dezertov a iných jedál.
Akcia
Detaily
Dajte vegetariánskym hlavným chodom a prílohám lahodný stredomorský dotyk. Na ochutenie všetkej zeleniny, pečených zemiakov a zemiakovej kaše.
Detaily
Korenie na prípravu vareného vína a punču. Zahrejte 500 - 700 ml vína alebo punču. Nechajte 1 vrecko lúhovať najmenej 10 minút.
Detaily
Zimné korenie dodáva pečivu, kompótom a krémom ovocne korenistý nádych. Približne 1 lyžica korenia je dostatočná na 250 g múky alebo 500 ml tekutiny.
Detaily
Muškátový oriešok má hrejivú a jemne korenistú chuť. Náročný tropický strom rastie iba na vybraných miestach a vytvára jedinečné korenie. Používajte ho na vylepšenie polievok, omáčok, mäsa a dusenej zeleniny.
Detaily
Klinčeky sú kombináciou sladkej a korenistej chuti. Dobre sa hodia do zaváranín aj k pikantným jedlám. Bez ohľadu na typ jedla, ktoré si vyberiete: klinčeky sú skutočným potešením.
Detaily
Biele kryštáliky na struku sú skutočným vanilínom, a teda kvalitatívnym znakom. Zabalený v Nemecku. Sladká chuť bourbonskej vanilky je dokonalým doplnkom pri príprave palaciniek a Crème brûlée.