Cestoviny, múky a omáčky
Detaily
Pšeničné celozrnné cestoviny – tenké rezance značky Ravita môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu.
Detaily
4 cereálny kuskus značky Ravita je bezvaječná cestovina v BIO kvalite. Kuskus môžete podávať ako prílohu k mäsu, zelenine alebo syru. Je vhodná súčasť hlavného jedla alebo ľahkej večere.
Detaily
Špaldové cestoviny (fliačky) značky Ravita sú vyrobené z celozrnnej múky z pšenice špaldy. Špaldové cestoviny môžeme použiť ako náhradu klasických cestovín alebo ako prílohu k hlavnému jedlu.
Detaily
Kukuričné cestoviny (Penne Rigate) značky Ravita sú vyrobené z kukuričnej múky bez pridávania vajec. Výborne sa hodia ako príloha k hlavnému jedlu alebo k omáčkam. Sú výborné na prípravu zapekaných cestovinových nákypov.
Detaily
Kukuričné cestoviny (písmenka) značky Ravita sú vyrobené z kukuričnej múky bez pridávania vajec. Výborne sa hodia ako príloha k hlavnému jedlu alebo k omáčkam. Sú výborné na prípravu zapekaných cestovinových nákypov.
Detaily
Sójová múka značky Ravita sa vyrába pomletím sójových bôbov. Obsahuje sójový lecitín, ktorý zabezpečí hotovému pečivu dlhšiu trvanlivosť. Sójová múka je výborna na pečenie slaného pečiva, ale aj zahusťovanie omáčok.
Detaily
Pšeničná celozrnná múka značky Ravita sa vyrába mletím celého pšeničného zrna. Je vhodná na pečenie koláčov, pečiva alebo prípravu cestovín.
Detaily
Pohánková múka značky Ravita je vyrobená z pomletej pohánky. Môžete ju použiť pri príprave cestovín, kaší alebo pečiva.
Detaily
Ražná múka značky Ravita je vhodná na pečenie chleba s kváskom alebo iného pečiva. Dodáva chlebu lepšiu farbu a zaujímavejšiu chuť. Ražnú múku môžete pridať aj do nekysnutých placiek z pšeničnej múky.