Prečo nakupovať práve u nás ?

Kategórie
 
 
 
 
 
Banner kategorie
 
 

Prečo nakupovať práve u nás ?

Dbáme na ekológiu pri doručovaní. Aj preto sme rozbehli projekt "Nevyrucuj tote krabice".

Dbáme na ekológiu pri doručovaní. Aj preto sme rozbehli projekt "Nevyrucuj tote krabice".

 

Snažíme sa pri našej práci neprodukovať zbytočný odpad. Nie všetko sa dá aj kvôli našim zákonom obmedziť, ale robíme preto maximum.

 

1. - v spolupráci s firmou Ravita, s.r.o. sme rozbehli projekt "Nevyrucuj tote krabice". Sám názov už napovedá veľa :). Keďže obchodní zástupcovia a vodiči firmy Ravita pravidelne navštevujú maloobchodné prevádzky v rámci kontroly tovaru, poprosili sme ich o pomoc. Nechceli sme totiž pre Vás nakupovať nové krabice na doručovanie Vašich balíkov a produkovať tak ďalší nový odpad. Veľmi sme sa potešili ich záujmu, a tak nám chalani z Ravity pomáhajú zberať už použité krabice z potravín. Náš balíček teda nebude zabalený štýlovo. No krabica, ktorá by inak skončila v lise alebo na skládke už po jedinom použití dorazí k Vám. Môžete tak dostať tovar zabalený v krabici od rôznych výrobcov a potravín. Zmenšíme tak produkciu kartónov, ktoré by sme inak pre naše potreby museli nakúpiť a následne opäť zbytočne u Vás doma vyhodiť do koša.

2. - v prípade ak sa doručuje krehký tovar na výstelku krabice opäť používame recyklovanú fóliu. V rámci logistiky tovaru používajú veľkoobchodní odberatelia veľa stretch fólie na zabezpečenie stability a bezpečnosti paliet s tovarom. Táto fólia sa po vyložení tovaru vracia opäť k nám. U nás ňou znova vystelieme krabicu, aby sa krehký tovar nepoškodil, a tak bezpečne dorazil k Vám.

3. - snažíme sa Vám promptne odpovedať. Ak máte akékoľvek otázky sme Vám k dispozícii na info@pelia.sk alebo na tel. čísle:  0919 388 855

4. - Len u nás nájdete kompletný sortiment produktov značky Ravita v online ponuke.

 
 
 
Kategorie bot banner
Blog je nová forma komunikácie s určitou cieľovou skupinou ľudí. Cieľom blogu pelia.sk je zverejňovať články, v ktorých môžu zákazníci nájsť inšpiráciu, nápady alebo rady z oblasti potravinárstva a zdravej výživy. Rovnako Vám pomocou blogu chceme zdeliť veľa zaujímavých informácii o eshope pelia.sk a jej budúcich projektoch. Neustále budeme pridávať aj rôzne články plné zdravých receptov a články venované rozmanitým témam.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia