Kompletný sortiment produktov Ravita v online ponuke len u nás!

Kategórie
 
 
 
 
 
Banner kategorie
 
 

Kompletný sortiment produktov Ravita v online ponuke len u nás!

Prečo sme sa rozhodli práve pre značku Ravita ?

Sme jej verní zákazníci a dlhodobo nám chýbala ich online ponuka tovarov. 

 

Vieme, že je v dnešnej dobe veľmi ťažké dostať kompletný sortiment do ponuky predajcov. Tovaru je veľa a každý sa snaží presadiť svojim spôsobom.

Aj nám chýbali produkty, ktoré sa nedali zohnať na jednom mieste. Práve preto sme sa rozhodli založiť náš nový pelia e-shop. Ako verní zákazníci slovenskej firmy Ravita sme sa rozhodli osloviť aj ich a slovo dalo slovo. Sme tak ich oficiálnym predajcom. Iba u nás nájdete ich kompletný sortiment. Všetky novinky po ktorých ste rovnako ako my pátrali u svojich kamenných predajcov nájdete odteraz na jednom mieste :)

Stačí jeden klik. 

V prípade ak tovar značky Ravita nie je skladom znamená, že ho aktuálne nie je možné objednať ani z firmy Ravita, s.r.o. Snažíme sa totiž mať pre Vás všetko v online ponuke. 

Prečo práve Ravita?

Je to slovenská spoločnosť s ktorou máme dlhodobé skúsenosti. Vieme, že pre kontrolu kvality svojich produktov robia maximum. Radi podporujeme slovenskú produkciu a stotožňujeme sa s ich hodnotami.

Raviťákom skrátka fandíme :). 

 

 
 
 
Kategorie bot banner
Blog je nová forma komunikácie s určitou cieľovou skupinou ľudí. Cieľom blogu pelia.sk je zverejňovať články, v ktorých môžu zákazníci nájsť inšpiráciu, nápady alebo rady z oblasti potravinárstva a zdravej výživy. Rovnako Vám pomocou blogu chceme zdeliť veľa zaujímavých informácii o eshope pelia.sk a jej budúcich projektoch. Neustále budeme pridávať aj rôzne články plné zdravých receptov a články venované rozmanitým témam.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia